Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2009 17:15 - послание на йоана 3,4
Автор: hikari Категория: Изкуство   
Прочетен: 979 Коментари: 2 Гласове:
0



Възлюбени, не вярвайте на всеки дух, но изпитвайте духовете дали са от Бога, защото много лъжепророци излязоха от света. По това познавайте Божия Дух: Всеки дух, който изповядва, че Исус Христос дойде в плът, е от Бога, а никой дух, който не изповядва Спасителя, не е от Бога, и това е духът на Антихриста, за когото сте чули, че иде и сега е вече в света. Вие сте от Бога дечица и ПОБЕДИЛИ СТЕ ГИ защото по велик е Онзи, който е във вас, от онзи, който е в света.
Те са от света, затова светски говорят и светът тях слуша.
Ние сме от Бога, който познава Бога, нас слуша, който не е от Бога - не ни слуша. По това разпознаваме духа на истината и духа на заблудата.
Възлюбени да се любим един другиго, защото любовта е от Бога: и всеки който люби, роден е от Бога и познава Бога. Който не люби, не е познал Бога, защото Бог е любов.
В това се яви Божията любов към нас, че Бог изпрати на света Своя единороден Син, за да живеем чрез Него. В това се състои любовта: не че ние сме възлюбили Бога, но че Той възлюби нас и прати Сина Си като омилостивение за греховете ни.
Възлюблени, понеже така ни е възлюбил Бог, то и ние сме длъжни да се любим един другиго. Никой никога не е видял Бога, но ако се любим един другиго, Бог пребъдва в нас и любовта към Него е съвършена в нас.
По това познаваме, че пребъдваме в Него и Той в нас, гдето ни е дал от Духа си.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bogolubie - hikari,
27.04.2009 17:43
Радвам се за този блог, който е като един спасителен пояс за християни, които не са чели Божието Слово или , ако са чели, ще си припомнят великите истини. С обич в Христа ЕСТИР !
цитирай
2. hikari - пътят истината и животът
27.04.2009 23:05
благодаря Естир. обичам да правя духовни пътешествия и да опознавам различни страни и култури но същността ми е Христова. с дух душа и тяло принадлежа на Нашия Господ Исус Христос и споделям любовта към него в семейството на красивите неща - нашето голямо християнско семейство. за любовта няма пространствени и времеви ограничения. Ела
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4670345
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796