Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2012 15:41 - Хармонията на Любовта
Автор: hikari Категория: Изкуство   
Прочетен: 913 Коментари: 1 Гласове:
0



Лекция изнесена от основателя на Айкидо

Айкидо не е нищо друго освен проява на любовта в действие. Любовта дава облик на Вселената и пречиства всички неща. Вселената щедро посява семената, от които всичко израства, съдържа безграничната мощ, която ги храни и им дава възможност да процъвтяват. Аз нарекох Айки разностранните закони на Вселената, породени от Любовта, която управлява съдбата на сложния гоблен на Живота, така както е изтъкан на тази земя. Да се изпълнява мисията на всемирното състрадание върху Земята, да се защитават и развиват всички неща в природата, това е задачата на Айкидо.
Какъв е източника на материализацията на Живота във Вселената? Това е израза на безграничния Дух и на Любовта. Айкидо е чисто изражение на този източник. То е първичният път към благословена хармония на цялото човечество във Вселената. Само ако следваме принципа на Айки за единство с Ками и върнем човечеството към равновесие със всичко съшествуващо, ние ще бъдем част от безкрайния стремеж към съвършенство. Да премахнем злобата и страданието е нашата жизнена мисия, възложена ни от Вселената.

Следва...



Гласувай:
0



1. hikari - Бан Ю Ай Го
31.07.2012 16:08
е мисията на айкидо да обича и да защитава всички неща. Ай е любов.Това не е слабата сантиментална любов а всемогъщата всемирна любов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4672194
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796