Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2012 11:46 - Душата на вещите
Автор: hikari Категория: Изкуство   
Прочетен: 964 Коментари: 1 Гласове:
0



* Всяка вещ носи енергетически отпечатък на човека, който я е притежавал или направил

Който и да е предмет е носител на енергетическа информация. Та нали всеки човек, който го докосва, волно или неволно, оставя върху него своя енергетически отпечатък. Неодушевените предмети имат примерно същото излъчване, което изхожда и от хората. Така че и то може да бъде светло, добро, неутрално или тъмно и опасно.

Даже най-простичката вещ, направена и поднесена с любов, е несравнимо по-добра от скъпия подарък на недоброжелателя.

Парченцето хляб, питка или баница, направени от добри хора, само ще укрепят здравето, но и най-изисканите блюда, сътворени от ръцете на лошия човек, ще ни приседнат. Затова при едни и същи продукти домашната храна е винаги вкусна, а храната в ресторантите, закусвалните и други заведения за обществено хранене може да ни преподнесе изненади – да ни заболи корем, глава или да предизвика повръщане.

Често лошите хора влагат негативна информация в предметите съвсем целенасочено, но може и непреднамерено. И ние ставаме жертва на недоброжелателите и действащите чрез тях тъмни сили. Затова трябва да сме много внимателни към подаръците, намерените предмети и вещи – не знаем какво се крие зад тях на енергетическо равнище. Недопустимо е заради евтинията да купуваме и носим дрехи втора употреба от непознати хора.

Внимателно трябва и ние да даряваме наши вещи, особено служили за лично ползване. Тези и подобни предмети особено добре съхраняват нашият индивидуален отпечатък и, следователно,

чрез тях могат да ни нанесат вреда.

А може ли да носят риск в това отношение новите вещи? Опасността, че са заредени отрицателно, е многократно по-ниска. Това най-вече важи за продукцията, която се изработва от машини или на конвейер – действията на работниците са сведени до автоматизъм и затова липсват емоционалните наслоявания.

Съвсем друго е с ръчната изработка на предмети, вещи, дрехи, плетиво, бродерия и пр. И тук само интуицията може да ни поскаже дали даденият предмет е зареден с енергетична мина. Даже и най-изящната вещ, когато я вземете в ръка или далеч преди това, ако ви въздейства подтискващо или ви е просто неприятна с нещо – не я купувайте. Много внимателно се отнасяйте и към антикварните вещи, сувенирите, изработени в далечни страни – все пак това е чужда култура, непривична, чужда енергетика. Тя може тежко да се отрази върху здравето, както и непривичната храна или климат.

Ако се случи, че изведнъж здравословното ви състояние или отношенията в семейството без видима причина се влошат, помислете, не сте ли внесли вкъщи някаква вещ, картина, подарък. Опитайте се да се отървете от този предмет и проследете резултата.




Гласувай:
0



1. hikari - Колко тежи душата на човека
31.08.2012 11:47
„Физическото тяло на човека е феномен на плътния свят, а човешката психика – на Финия свят. Но съществува един обединяващ ги /или разединяващ/ трансцедентален космически принцип – това е Духът – казва руският учен проф. Волков. И добавя: На Духа му е безразлично какво ще прави, дали ще разединява или ще съединява, той действа безпогрешно. Духът внедрява, управлява, обединява психиката с тялото, създава тяхното структурно-функционално единство при зараждането на всеки човек. Пак той, Духът, разединява психиката и тялото на човека в момента на умирането и прекратяването на земния живот на човека в биологичния смисъл.“

Проф. Волков смята още, че след смъртта на биологичното тяло, Душата на човека се отделя от трупа, изменя свойствата си, но продължава да съществува в други форми във Финия свят в очакване на следващото земно превъплъщение.

За да се измери Душата, която се отделя от тялото след смъртта на човека, вече са създадени много уреди и са проведени съответните опити в много страни по света. По американски данни, свръх точни везни са зафиксирали загуба на тегло на умиращите в леталния момент в доста широки граници – от 2,5 до 7 грама. При това загубата на теглото не е ставало постепенно, а скокообразно, на няколко степени, на тласъци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4672331
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796