Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 11:11 - Джон Бон Джоуви: Алергиите ми ме надвиха
Автор: hikari Категория: Изкуство   
Прочетен: 1066 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Джон Бон Джоуви на сцената в София
Фотограф: Красимир Юскеселиев

Музикантът и вокалист на групата "Бон Джоуви" Джон Бон Джоуви се обърна към София в съобщение, публикувано на официалната страница на бандата във "Фейсбук" на 15 май.

"Посрещането, което ни направихте, бе достойно за книга на рекордите. Вие бяхте и първите, които видяха нашата напълно нова сцена, която нарекохме София. Очакваме с нетърпение да я покараме из цялото земно кълбо", казва музикантът, който обеща от сцената на Националния стадион "Васил Левски" на 14 май отсега нататък да нарича с името на българската столица колата, която е в основната на техния нов сценичен декор, представен за пръв път вчера.
image

Сцената на "Бон Джоуви" в София

"Както вероятно някои от вас забелязаха, алергиите ми ме надвиха след началото на акустичния сет, около 100 минути след началото на шоуто, и това наложи да го прекратим малко след първите два часа", пише още изпълнителят по повод причината концертът да бъде прекратен рязко, по-рано от очакваното и без възможност за бис.

Той допълва: "Правя всичко, което мога, за да мога да предотвратя това във Виена и бъдещите ни концерти" и завършва с думите: "Ще се видим по пътя."

  В София "Бон Джоуви" постави началото на европейската част от турнето си, озаглавено Because We Can и започнало през февруари в Северна Америка. Следващите дестинации на групата след България са Виена, Мюнхен, Осло и множество други градове в Европа. До есента рок бандата ще стигне и до Южна Африка, след което на 17 декември поставя край на турнето, с което промотира новия си албум What About Now в родните Щати.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4670497
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796