Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2010 09:48 - Обвиниха чиновници за педофилски оргии
Автор: hikari Категория: Новини   
Прочетен: 576 Коментари: 0 Гласове:
4




Виж галерия
1 2»  

“Не можем да повярваме, че Васко Ковачев се е забъркал в блудство с деца. Звучи толкова невероятно. Та той беше един от активистите на СДС в първите години на демокрацията. При първия “син” кмет Цветан Дафов работеше в общинския отдел “Евроинтеграция”. След това стана учител.” Това разказа вчера бивша служителка в община Велинград, когато се разбра, че колегата й Васко Ковачев е един от заловените четирима членове на група, блудствали с момчета от курорта.

Похотливите чиновници

“След като престоя няколко години в СДС, Васко се разочарова от партията и я напусна. После се пресели в София, започна работа в някакъв институт и вече рядко се мярка в курорта. Много интелигентно, тихо и добро момче. Ужас, дано да е някаква грешка”, допълни познатата на Ковачев.

Заедно с Ковачев бяха задържани преподавателката Мария Стоянова, вирусологът Николай Петров от Института за защита на растенията и главен асистент Андон Тошев от Медицинския университет в столицата.

Полицията ги спипа при акция през нощта на 15 август в къща за гости в покрайнините на Велинград. Екипът криминалисти попаднал на тях случайно, защото първоначалната разработка била за наркотици. Полицаите заловили 15-годишно момче с 2,68 г кокаин. Започнали да следят тийнейджъра, за да разберат дали е наркодилър. Ченгетата видели как момчето влиза в къщата. Помислили, че в нея е скрита дрогата, а той отива при снабдителите си. Очаквали да заловят непълнолетния и останалите в момент, в който разфасоват наркотика. Но когато нахълтали в стаята, се оказали в епицентъра на гей оргия.

Сцени от Кама Сутра

Разсъблечените мъже и жената правели секс с 15-годишния, като редували пози от Кама Сутра. Отвън чакало още едно момче, което също щяло да се включи в оргията.

Експертите от земеделското министерство опитали да избегнат ареста, като размахали служебните си карти. Но ченгетата не се трогнали и ги оковали с белезници. Четиримата били задържани за 24 часа в РУП-Велинград, а след това прокуратурата удължила престоя им с още 72 часа.

При разследването станало ясно, че групата действала в курорта от половин година. Първоначално в търсене на момчета за гей ласки във Велинград идвали само Васил Ковачев и Николай Петров. Първият осигурявал терена. Преди 3 месеца към тях се присъединили Андон Тошев от Благоевград и Мария Стоянова.

Почти всеки уикенд четиримата наемали стаи в края на града, като избягвали големите хотели. Навъртали се около обществените бани, където “на лов” обикновено ходят хомосексуалистите.

Ковачев, Тошев, Петров зарибявали момченцата с дребни подаръци и пари. Водели ги в тихи ресторанти, където не биели на очи. Черпели ги с алкохол и около полунощ се насочвали към наетите стаи. Никой дори не подозирал, че интелигентните гости спретват сексоргии, след като се приберат.

Според криминалисти привличането на жена в групата имало определена цел - момчетата да се чувстват като мъже, които правят напълно нормален секс. Те започвали с нея, за да се възбудят, но под влияние на алкохола и на наркотиците, които им давали, не забелязвали как се включват и останалите. От момчетата е искано да обслужват и мъжете, които пък след това правели секс и с тях.

Четири жертви

Засега са установени 4 момчета, жертви на педофилите, казаха запознати с разследването. Всички жертви са разпитани пред съдия и са дали показания. Първоначално прибраното 15-годишно момче също играло активна роля за привличането на останалите тийнейджъри. Той се хвалел пред тях как безпроблемно ходи по заведения и пие скъп алкохол, а освен това припечелва и по някой лев. Непълнолетните били деца от обикновени семейства без големи доходи и бързо склонявали да се включат в оргиите.

При задържането на четиримата те опитали да обяснят “приятелството” си с децата с даване на уроци.

Прокурор Асен Палавеев заявил пред местния районен съд, че престъплението е тежко и настоял да им бъде наложен постоянен арест. Съдът обаче оставил без уважение искането му и наложил гаранции от по 500 лв. за Васил Ковачев и Андон Тошев. Николай Петров и Мария Стоянова били освободени без никаква мярка.

На свобода

Съдиите мотивирали решението си с факта, че четиримата обвиняеми, са с чисто съдебно минало и няма опасност да се укрият или да извършат ново престъпление. На 24 август Окръжният съд в Пазарджик потвърди решението за свободата на задържаните.

Разследването продължава. От арестуваните са взети анални проби инатривки от пенисите. Резултатите от експертизите ще покажат кой с кого е правил секс. Иззети са и флашките на научните работници, за да се провери дали в тях има записи на оргии.

Ковачев, Тошев, Петров и Стоянова са обвинени за това, че са набирали деца, за да извършват “полово сношение и блудствени действия”. Ако вината им бъде доказана, те могат да получат до 6 г. затвор.



Тагове:   митко начев,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4669897
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796