Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2013 09:17 - Социално слаб мъж се самозапали в Раднево
Автор: hikari Категория: Новини   
Прочетен: 1087 Коментари: 1 Гласове:
2



53-годишен мъж се е самозапали в сградата на община Раднево днес, съобщи БГНЕС. Инцидентът е станал около 15:30 часа. Мъжът е в много тежко състояние и е транспортиран в Клиниката по изгаряния в Пловдив.

Според кмета на града д-р Юлиан Илчев мъжът е социално слаб и безработен. Живее на семейни начала с жена и имат пет деца, с които обитават общинско жилище.

"Много е неприятно това което се случи", заяви кметът Илчев. Той обясни, че мъжът не е искал среща с него досега. Не издигал и някакви искания или лозунги срещу общината. През есента е работил по програмите за временна заетост на археологически обект в Раднево. В момента обаче и той и жена му били без работа.

Пострадалият в момента се намира в Клиниката за изгаряния в Пловдив. Той е със 71% изгаряния.

Това е третият случай на самозапалване в през последните дни. На 18 февруари мъж се заля с бензин на пешеходна пътека във Велико Търново и се запали. Мъжът почина от раните си по-късно.

Два дни по-късно във Варна се
запали Пламен Горанов. С този акт той поиска оставката на кмета Кирил Йорданов и всички съветници". Горанов е в изкуствена кома в болницата в града, със 80% изгаряния и с опасност за живота.

 



Гласувай:
2



1. jivi93 - Ще цитирам вчерашния статуса във FB на Борис Касиков от Варна
27.02.2013 11:05
"Междувременно поредния гражданин на Варна, паркира колата си на Аспарухов мост и полетя към безкрая и отвъд. Трябва да сме благодарни за това модерно съоръжение за цивилизовано самоубийство! Дано скоро някой еврофонд финансира будка за свещеник, който да дава последно причастие на грешниците..."

Тъжно, много тъжно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4658828
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796