Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2013 15:26 - Спасиха мъж от самозапалване
Автор: hikari Категория: Новини   
Прочетен: 945 Коментари: 0 Гласове:
0



 
image Чавдар Янев беше готов да се самозапали.

Пожарникари, полицаи и служители на психодиспансера спряха опит на протестиращия Чавдар Янев да се самозапали днес пред Висшия съдебен съвет. 

Янев се прочу покрай гладната стачка, която изкара в палатка пред сградата на ВСС в знак на протест срещу "Топлофикация" и своеволията и престъпното бездействие на съдебната власт.

image  
15-ина полицаи, пожарникари и лекари очакваха Янев рано тази сутрин по повод планираното още вчера самозапалване.

 

Мъжът прибягна до крайните действия, след като беше осъден от топлинното дружество да плати сериозна сума пари за 7 радиатора, вместо за 4, колкото в действителност има в дома му.

Оказа се, че има и друго дело от "Топлофикация", което Янев настоява да бъде спряно. С тази тежка задача той „натовари" ВСС и лично председателя на етичната комисия Ясен Тодоров. Последният се опита да му обясни, че в неговите правомощия не се включват подобни дейности. Янев обаче се обърна към него: „Чакам да си подадете оставката! Всеки работен ден ще съм тук, докато не спрете делото."

Чавдар Янев спомена за няколко случая, в които апартаментът му е бил разбиван, като последният е едва от преди няколко дни. Причината според него е, че от "Топлофикация" са били изпратили хора, които опитвали да откраднат документация за делата.

   



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4664466
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796