Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2018 10:30 - Хилари Клинтън отказва да отрече твърдението на Путин, че е взела 400 милиона долара от Русия
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 652 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Хилари Клинтън отказва да отрече твърдението на Путин, че е взела 400 милиона долара от Русия https://yournewswire.com/hillary-clinton-putin-400-million/

17 юли 2018 г. Бакстър Дмитрий Избор на редактора , новини , САЩ 3

image

Два пъти неуспешен кандидат за президент Хилъри Клинтън отказа да отрече твърдението, че президентът на Владимир Путин е заявил, че около 400 млн. Долара от незаконни печалби в Русия са били насочени към кампанията на Клинтън от членове на американската разузнавателна общност и сътрудници на Бил Брауджър, се отказа от американското гражданство.

Владимир Путин направи заявление за бомба по време на съвместната пресконференция в понеделник с президента Тръмп в Хелзинки, Финландия. Според Путин схемата за мръсни пари включваше членове на американската разузнавателна общност, които заявиха, че " придружават и ръководят тези сделки ", докато не бъдат депозирани Клетките на Клинтън.

Докато информацията на Путин все още не е проверена, бомбардировките му са напълно пренебрегнати от масовите медии, които отказват да докладват какво каза на съвместната пресконференция. Хилъри Клинтън се отправи към Twitter, за да се срещне с Путин (въпреки че президентът Обама се срещна с Путин няколко пъти), но тя отказа да отговори на въпроси, питайки я дали претенциите на Путин имат някакви заслуги.

Основните медии, демократите и Хилари Клинтън са в паника. Те се надяват, че ако не признаят твърденията на Путин, те ще си отидат. Но това не е начинът, по който светът вече работи. Основните медии не контролират разпространението на информация. Клинтюризмът на Клинтън няма да я спаси от разследване този път.

Това е подходящо време за намиране на повече за Бил Браудър, близък приятел на Клинтън, който се отказва от американското си гражданство през 90-те години на миналия век.

Отчет за ZeroHedge : Браузър направи милиарди в Русия през 90-те години. През декември московският съд осъди задочно Браудър до девет години затвор за данъчни измами, а в отделен случай от 2013 г. той беше признат за виновен за укриване на данъци. Путин обвини сътрудниците на Браудър, че незаконно са спечелили над 1,5 млрд. Долара, без да плащат руски данъци, преди да изпратят на Клинтън 400 млн. Долара.

След като предложи да се даде възможност на специалния съветник на екипа на Робърт Мюлер да дойде в Русия за разследването си - докато имаше реципрочна уговорка за руското разузнаване да разследва в САЩ, Путин казал това:

Например, можем да отнесем г-н Браудър в този конкретен случай. Бизнес сътрудниците на г-н Браудър са спечелили над $ 1,5 милиарда в Русия и никога не са плащали никакви данъци нито в Русия, нито в Съединените щати, и въпреки това парите са избягали от страната.Те бяха прехвърлени в Съединените щати. Те изпратиха огромно количество пари, 400 000 000 щатски долара, като принос за кампанията на Хилъри Клинтън. Ами това е техният личен случай.  

Може да е било законно, самото участие, но начинът, по който са спечелени парите, е незаконно. Така че имаме сериозна причина да вярваме, че някои [американски] разузнавателни служители са придружили и ръководили тези сделки. Затова имаме интерес да ги разпитваме.

  image image The Columbia Bugle image@ColumbiaBugle    

#BREAKING President Putin accuses Hillary Clinton of accepting $400 million in illegal Russian campaign contributions. #Hilsinki2018

6:49 PM - Jul 16, 2018
  •   6,315
  •   5,019 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy    

 

Очакваме Путин да покаже някои приходи за такива обвинения в бомба, докато президентът Тръмп не оспори твърденията.

Кой е Бил Браудър? Тази заешка дупка е дълбока.

image Max Blumenthal   @MaxBlumenthal    

Clueless American media in Helsinki might want to watch Andrey Nekrasov’s “Magnitsky Act: Behind The Scenes” on how fraudster and US defector Bill Browder played Congress with his personal fortune and helped ignite a new Cold War. Browder got screening cancelled in EU parliament.

Torstein Grude@TorsteinGrude Replying to @Kasparov63

A personalised screener of the film that Kasparov and Bill Browder do not want you to see can be gotten from me. I"m the film"s producer. Please send an email to torstein@piraya.no

9:28 PM - Jul 16, 2018
  •   572
  •   499 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy    

 

От доклад, който отбелязахме през февруари от Филип Гиралди от Фондацията за стратегическа култура :

Израел Шамир, силен наблюдател  на американско-руската връзка и празнува американския журналист Робърт Парри, и двамата смятат, че един човек заслужава голяма част от кредита за новата Студена война и този човек е Уилям Браудър , оператор на хедж фонд, корумпирания 1990-те години на руската стокова търговия.

Браудър също е симптоматично защо правителството на Съединените щати е толкова зле информирано за международните събития, тъй като  той е източник на голяма част от "експертното свидетелство" на Конгреса, което допринася за настоящата безизходица . Той някак си се е появил като надежден източник, въпреки факта, че има собствен интерес в култивирането на определен резултат. Също така се игнорира отричането му от американското гражданство през 1998 г., за да се избегнат данъците. Сега той е британски гражданин.

Браудър е известен като човекът зад Закона за магнитките от 2012 г. , който използва готовността на Конгреса да демонизира Русия и направи толкова много, за да отрови отношенията между Вашингтон и Москва. Законът санкционира отделни руски длъжностни лица, които Москва с право е виждала като неоправдана намеса в работата на своята съдебна система.

Браудър, предпочитан от медиите, който се самоосъжда като "враг на Путин № 1", се представя като безкористен защитник на правата на човека, нали е той?  Той е използвал своето богатство, за да застраши съдебни дела за всеки, който оспорва версията му на събитията, като ефективно заглушава много критици. Той твърди, че неговият счетоводител Сергей Магнитски е бил кръстоносен адвокат, който открива схема за данъчни измами в размер на 230 млн. Долара, която включва брутния бизнес интерес Hermitage Capital, но всъщност е проектирана от корумпирани руски полицаи, които арестуваха Магнитски и позволиха смъртта му руски затвор.

Мнозина бяха скептични към разказа на Браудър, като подозираха, че измамата всъщност е създадена от Браудър и неговия счетоводител Магнитски. Руски съд  неотдавна подкрепи  този алтернативен разказ, който в края на декември постанови, че Браудър съзнателно е фалирал компанията си и е участвал в укриване на данъци. Той бе осъден на девет години задочно затвор.

Уилям Браудър отново е в новините напоследък във връзка със свидетелствата, свързани с Русия. На 16 декември сенатор Даян Фейнщайн от съдебната комисия на Сената издаде препис от показанията, предоставени от Глен Симпсън, основател на Fusion GPS. Според Джеймс Carden ,  Браудър е спомената 50 пъти, но многократните цитатите очевидно не е недостойно да бъде включено в медийното отразяване на историята на Ню Йорк Таймс, Вашингтон Пост и Политико.

Fusion GPS, която участва в изследването за производство на Стийл досието, използвано за дискредитиране на Доналд Тръмп, също бе запазено, за да предоставя разследващи услуги, свързани със съдебно дело в Ню Йорк, включващо руска компания, наречена Prevezon. Тъй като информацията, предоставена от Браудър, е основата на делото, неговата компания и бизнес практики, докато в Русия станаха част от разследването. Симънс поддържаше, че Браудър се оказа малко уклончив и неговите отчети за дейността му са несъвместими. Той твърди, че никога не посещава Съединените щати, а не собствена собственост или бизнес там, всички от които са неверни, да включат собствеността му чрез компания от къща от 10 милиона долара в Аспен Колорадо. Той многократно  избягал, буквално от опити да му призове, за да трябва да свидетелства под клетва.

Бърдър използва руски компании на местно ниво, както и в цял свят, за да избегне данъците и да прикрие собствеността, което предполага, че той вероятно е един от многото корумпирани бизнесмени, работещи в дива бизнес среда.

Въпросът ми е: "Защо такъв човек получи доверие и позволи свободен ход, за да отрони жизненоважните отношения между САЩ и Русия?" Отговорът може да е да следват парите. Израел Шамир  съобщава, че Браудър е бил основен участник в сенатор Бен Кардин от Мериленд, който е основната сила зад магнитския закон.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742359
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031