Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2012 13:05 - Световна молитва за мир и благодарност към водата
Автор: hikari Категория: История   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
1



• Седемте рилски езера станаха център за разговор на човечеството с водата.

• За да спасим Замята и Водата, трябва да пречистим себе си с любов и благодарност.

image
Вестта, че световноизвестният учен, изследващ водата, д-р Масару Емото от Япония ще посети България се разнесе бързо. Книгата му на български „Тайните послания на водата“ вече беше излязла и подготви любознателните. Д-р Емото идваше в България, с мисия!

Главното събитие се състоя на 7 юли в 11 часа и 11 минути по Гринуич /13 ч и.11 мин. българско време плюс 1 час от корекцията на лятното време или в 14 ч. и 11 мин./ в поне 300 точки на земното кълбо едновременно - бе произнесена молитва за мир и благодарност към водата. Центърът на това начинание бе определен от д-р Емото – Седемте рилски езера в България.

Д-р Емото пристигна над езерото „Бъбрека“ с хеликоптер, със съпругата си и организаторите на събитието. Ние бяхме неголяма група.

Датата и часът били избрани не случайно. Те са продиктувани от Космоса чрез една канадка, Шелли Ейтс. Тя и нейният невръстен син Ейвън попаднали в едно блато след автомобилна катастрофа и се спасили по един необичаен за земните условия начин. Особено детето, престояло около половин час под водата и извадено от нея, според лекарите, в безнадеждно състояние. Но в продължение на три денонощия, покрай безжизненото му телце минавали хора / по указание свише/ и всеки се спирал пред него и произнасял молитва и го дарявал с любов. И чудото станало – любовта на хората изправило детето на крака без никакви последствия от случката. След това чудо, на майката Шели Ейтс били подсказани датата и часът за световната молитва.

Земята и Водата в момента са в същото безпомощно състояние както е това било това дете, отбеляза световният учен. Земята не успява вече да се самопречиства от глобалното й замърсяване. Хората, също, все по-трудно живеят, затънали в хаос от постоянни стресове, конфликти, войни, заболявания, екологически катаклизми, в замърсена среда. Да спасим Замята и Водата! Да спасим Природата! Може ли да се намери изход от всичко това?

Да, твърди японският учен,

всеки човек носи божествено съзнание,

и може да пречисти водата вътре в себе си и отвън. А тя представлява над 70 на сто от тялото на човека и повърхността на Земята. Затова е нужно коренна промяна в мисленето. „Как избирате да живеете живота си? – пита д-р Емото. И дава своя отговор – като изпълните сърцата си с любов и благодарност можете да заживеете друг живот, изпълнен със здраве и щастие. Водата вътре и вън от нас ще запомни този стремеж. Но какво ще стане, ако изпращате сигнали в космоса на омраза, недоволство, тъга? Водата и това ще запомни. Космосът резонира на нашите мисли и чувства и отново ги връща на Земята с много по-голяма сила. Да, животът, който живеете, и светът в който живеете, зависят само от вас.“

Според японския учен 10 процента от хората на Земята са положително настроени, 10 процента са отрицателно настроени, а останалите 80 процента са пасивни. Ако успеем да активизираме поне още 10 процента положително настроени хора, ще спасим Земята от глобалните заплахи за нейното съществуване.

Точно тогава ще има прилив на вълна от творческа енергия, която ще позволи да стане възможно съединението между хората, за да настроим енергията на Майката-Земя за изцеление с помощта на биоенергетическата вълна на любовта от човечеството. Целта е за 1 час да съединим нашите души в любов, мир, хармония и колективно сътрудничество, за да сътворим един по-добър свят за днешния и утрешния ни ден и на Земята.

На практика това ще стане, когато всеки събере в себе си букет от щастливите си моменти в своя живот, онези щастливи минути, които е преживял някога. И това ще позволи да повишим вибрационната си честота с минимална загуба на сила – като следствие /по закона за резонанса/ ще се повиши вибрацията на цялата планета.

Именно, щастливите моменти и нашата благодарност са златните нишки в нашата аура. И остава човек да се предостави по собствено желание на Вселената, за да стане Божествената Връзка.

Точно в определения час, 14.11, над езерото, в Рила, звучи молитвата за мир и благодарност към водата на японски, произнасяна от д-р Емото. /По-късно ще научим, че с помощта на тази молитва, дадена от 105-годишния духовник на японската императрица, 340 души очистват най-голямото езеро в Япония от непоносимата смрад вследствие на разлагащите се в него водорасли/. Ние, групата от около 70 човек, повтаряме на японски, английски и български молитвата към водата: „Обичам те вода, благодаря ти вода, уважавам те вода“. Следва медитация. И „Бъбрека“, както и останалите рилски езера и поточета, поема в своите води нашите чувства, нашата любов, нашата благодарност и признателност към водата, към човечеството, към Майката-Земя, към Космоса. Накрая всички изпяваме химна на България. Усещането е неописуемо! Подемът на духовните сили във всички е огромен! Неволно си спомням стиха от Агни Йога:

И птицата на духа вибрира от полъха на хармонията.

Създадената вибрация на любов и благодарност резонира в Космоса и се е върнала обратно, хилядократно увеличена. Д-р Емото резюмира: „Молитвата сработи. Дадохме малко щастие на всички хора по света. Учителят Петър Дънов е бил много щастлив от това. С любовта и благодарността ще върнем светлината от мрака без остатък“.
Церемонията е завършила и д-р Емото отлита с хеликоптера. А ние нагазваме във водите на езерото и продължаваме да се молим: „Господи, направи ни чисти и спокойни като рилските езера“, „Господи, направи чиста водата вън и вътре в нас“, „Господи, научи ни да благоговеем пред водата“.

И усещаме, че вече сме енергийно свързани.

Алексей СКВОРЦОВ

Молитва за водата на японски

Учуу но муген но чикара га корикотте Макотано дойуа но мийо га наринатта.

Превод:

Безкрайната енергия на Вселената изкристализира и настъпва епохата на истинната и велика хармония.

Казва се и формулата:

Обичам те вода, благодаря ти вода. /Три пъти или повече./




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4665324
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796