Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2022 20:34 - Гадната истина: Зеленски и КМ накратко от Cliff High
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2249 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Гадната истина: Зеленски и КМ накратко от Cliff High от  VT редактори - 10 април 2022 г

image Космически извънземни Какъв куп от…

Хазарската мафия са онези хора, които наричаме украински нацисти. Това са хората, с които руснаците воюват сега. Руснаците знаят, че тази битка е само продължение на война, започнала през 759 г. сл. Хр., когато хазарите се опитват да превземат русите народи (по-малко племе по това време). Едно от многото неща, срещу които русите възразяваха, беше желанието на хазарите да пият човешка кръв. По-специално руска кръв.

Хазарската мафия е създадена през 700-те години след Христа като кралство, разположено там, където сега е Украйна, управлявано от тях, е било принудено да избере религия, ДРУГА от формата на „поклонение на елохим“, която практикуват. Техният цар избра юдаизма за кралството като най-добрата си опция. Така се ражда хазарската мафия, докато тяхната религия се погребва.

Тези „фалшиви евреи“, „крадците на имена“, хазарската мафия, отчаяно искат да ИЗБЯТ БЯЛАТА РАСА.

Поради много причини, описани подробно в комбинацията от Зохар + Талмуд и Тора, хазарската мафия иска Белите да напуснат планетата. Хазарската мафия използва ключ от 3 (три) книги, за да запази своите тайни. Нито една книга (или клас книги, тъй като Талмудът всъщност е 63 тома) не съдържа пълната история и и трите са необходими, за да се получи истинската комуникация. Така хазарската мафия може да пази своите тайни в тайни в тайни и да разкрива само на своите посветени членове.

Това е същият модел, използван от техните творения, масоните и всички други тайни общества. Това е и моделът, използван от Католическата църква, която беше инфилтрирана от хазарската мафия по времето на Юстиниан 2 на Византийската империя.

Хазарите искат и работят, за да изкривят сексуалната (полова) и расовата идентичност в обществото на своите жертви като инструмент за контрол над живота си.

Не са останали расови евреи на тази планета. Хазарите са изпреварили еврейския фенотип (расови характеристики). Хазарите извадиха истинските евреи от това съществуване. Е, всъщност, сред генетиците се смята, че може би, просто може би са останали няколко размножителни двойки Истински евреи. По-малко от 3% от всички хора, които твърдят, че са евреи, имат НЯКАКВА генетична връзка с действителните евреи.

Хазарската империя е унищожена от тартари. Водачът, Чингис хан Тамоджин, се зае нарочно да унищожи хазарите и да ги разпръсне по ветровете. Би било по-добре просто да ги убием. Това би било по-добре за него и за нас. По-късно Чингис Хан ще изпрати монголските орди да се опитат да изкоренят хазарите от други популации, когато те се възродят. Татарите наричали хазарите „кръвопиещи“ и „кървави бради“. Чингис хан бил убеден, че хазарите са били „яздени от демони“. Начинът, по който „демоните“ са описани от монголците, ние, съвременните хора, веднага бихме казали „космически извънземни“.

Хазарската мафия се гордее, че е „избраният народ“. Те смятат, че да бъдат избрани да „носят домакина (демони)“ е нещо добро.

Докато напредваме по-нататък към SciFi World, ще преминем през период, в който думата за „Погром“ се подхвърля. Украинските хазари ще започнат да викат „погром срещу евреите“ и ще се опитат да подтикнат световните евреи (всъщност хазари, които си мислят, че са евреи) в глобална война срещу руснаците. Това ще бъде към края на този период на дейност. Това ще бъде кратко, тъй като много малко хора ще приемат исковете. Особено след като руснаците започват да пускат доказателства за „разследвания на демони“, когато хазарите са използвали живи хора в експерименти с това, което най-добре можем да наречем „притежание“. До първия от този език остават най-много седмици.

Хазарската мафия е малка група сред по-голямото хазарско население. Въпреки това тази малка група е много мощна, тъй като контролира централните банки по света, както и ПОВЕЧИНАТА от правителствата на западните републики. Хазарската мафия има основна вяра за превъзходство спрямо всички останали хора в това, както и във всички други „планети и царства“. Те вярват, че превъзхождат нашата по физическа разлика в тяхната ДНК. Те вярват, че тази разлика (която аз наричам „донгъл“) е била дадена на техните предшественици от Елохимите, които са космически извънземни, дошли на Земята, търсейки генетично разнообразие, с което да си играят, по-конкретно, едно, чието име беше О"Донай . Елохимите се занимават сериозно с биология.

Хазарската мафия действа на базата на знанието, че тяхната ДНК е различна. Те знаят, че е дори различно от останалото хазарско (украинско) население. Хазарската мафия знае това за себе си от векове. Те знаят, че генетичната промяна не е доминираща черта. То е рецесивно. Дори до крайност. Тоест, „донгълът“, добавянето към хазарската ДНК от Елохимите, не се размножава срещу повечето, местни, човешко ДНК. Това е причината 13-те семейства на върха на хазарската мафия да настояват за кръстосване и няма да се женят по-далеч от втори братовчеди, а тези втори братовчеди ще трябва да имат доминиращ атрибут на ДНК „донгъл“.

Според тълкуването на хазарската мафия на собствената им история, на планетата Земя е имало петнадесет ДНК центъра, създадени от Елохим. Тези 15 оперативни групи, всяка от които събират от своите местни племена ловци събирачи за генетичен изходен материал. Това беше програма, която продължи много човешки поколения.

Елохимите също преместиха цели племена от хора по планетата за експерименти за размножаване. Те също така унищожиха с биологични оръжия цели щамове човешка ДНК, които ги дразнеха.

Елохимите създадоха гигантите. Това беше експеримент, който се обърка. В рамките на дългите им векове на експерименти с човешката ДНК имаше много задънени улици. Намираме ги в нашите фосилни записи.

Елохимите най-накрая успяха в търсенето на ГМО хора, които отговарят на техните спецификации. Това се случи преди около 36 000 (тридесет и шест хиляди) години, когато те успяха да вмъкнат „донгъла“ в човешката ДНК и беше създаден първият от прародителите на хазарите.

Войните в космоса и на земята дойдоха с течение на времето. Голяма част от присъствието на Елохим тук в нашата слънчева система беше унищожена във воюването. Голяма част от историческите записи бяха унищожени от щетите, нанесени тук, на земята. Елохимите в крайна сметка напуснаха земята поради тези щети.

Хазарският „донгъл“ оцеля благодарение на инбридинг, за който настояваха дълбоките религиозни ритуали. Така ГМО се предава през времето и ние се занимаваме с ефектите от тази промяна на човечеството от Елохимите.

Някои хазари днес вярват, че Елохимите ще се завърнат. Някои хазари вярват, че „донгълът“ в тяхната ДНК е това, което ги прави „новите Елохим“. Тези хора вярват, че ключът им осигурява „врата“ към „приемане“ на „вмъкването“ на Елохим в тяхната личностна „матрица“.

Други, обикновени хора, нямат тази способност. Хазарската мафия знае, че обикновените хора са отблъснати от това канализиране на демони и не го правят много публично.

Това е само малка част от описанието защо сме там, където сме сега.

Цялата бяла раса на хората се бори с хазарската мафия, независимо дали я признават или не. Те са предвидените жертви на хазарите. Хазарската мафия смята, че може лесно да превземе останалата част от човечеството, ако елиминира белите, които смятат за неконтролируеми и борбени за тяхното управление.

Остава още много да научите и усвоите за хазарската мафия, която е контролирала човечеството от поколения чрез измама и кражба на имена. Руснаците са в процес да видят, че тази информация излиза. Това са само първите дни на разгръщане, което ще отнеме стотици години, за да завърши. Имаме десетки хиляди години истинска човешка история за възстановяване. Това няма да бъде лесна, нито бърза работа, но ще бъде изключително удовлетворяваща за всички хора. Започваме това сега. Няма да е Novus Ordo Seclorum, както си мислят хазарите. По-скоро Turn of Ages ще ни отведе в SciFi World. Изчакайте и вижте. Не след дълго.



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - Най-важното
16.04.2022 08:08
Да престанат да ни облъчват многознайковци, че българите били, според последни изследвания, генетични братя с хазарите... Те винаги са били кръвни врагове на Велика България и нямат нищо общо в генетичен план с другите ешкенази, а само с кражбата на историята ни. Интересно какъв е процента им в РСМ?
цитирай
2. zahariada - Да
16.04.2022 08:32
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39935285
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930