Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 00:39 - Наш учен от БАН в класация за най-вярващи в НЛО
Автор: hikari Категория: Забавление   
Прочетен: 381 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Номер 1 е физикът Стивън Хокинг

Български учен попадна в класация за 10-те най-прочути личности в света, които вярват в НЛО и извънземни.  Британският вестник „Телеграф” постави професор Лъчезар Филипов от БАН на трето място в списъка. Първи в класацията е физикът Стивън Хокинг, следван от кралския астроном Мартин Рийз.

Изданието припомня как астрофизикът от Института за космически изследвания на БАН проф. Филипов обяви преди две години, че вече е контактувал с извънземен живот.

„Извънземните в момента са около нас и ни наблюдават през цялото време. Те не са враждебно настроени, искат да ни помогнат, но ние не сме достатъчно напреднали, за да установим директен контакт с тях“, обясни той.

В класацията попадат още бившият астронавт от НАСА Едгар Мичъл,  американският военен генерал Дъглас Макартър, теологът от Ватикана монсеньор Корадо Балдучи и Маршал лорд Даудинг.

В нея влизат и политически лидери – американските президенти Джими Картър и Роналд Рейгън, както и последният президент на бившия Съветския съюз Михаил Горбачов.  „Феноменът НЛО съществува и трябва да се отнасяме много сериозно към него“, цитират от  вестника думите на Горбачов.

 



Тагове:   те това е,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4665561
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796