Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 07:08 - Доган иска - президент с корона
Автор: hikari Категория: Новини   
Прочетен: 493 Коментари: 1 Гласове:
0



Сокола уговаря Симеон да се бори за “Дондуков” 2
Тайна вечеря за изборите събрала цар и Доган. Поканата отправил Сокола, съобщиха източници от НДСВ. На срещата Доган заявил, че ДПС няма да подкрепи Меглена Кунева в битката за "Дондуков" 2. Тя е лицето на европейската бюрокрация, мотивирал се Сокола. И казал на Симеон, че има само един кандидат, зад когото ДПС би застанало, и той се казва Сакскобургготски. Симеон е готов капитал, който България трябва да използва, заявявал неведнъж лидерът на ДПС пред своите. Царят обещал да обмисли офертата. В същото време структурите на НДСВ масово номинират Кунева за кандидат-президент на жълтите. "Трябва да се търсят съюзници. Държавният глава е обединител на нацията", коментира за "Стандарт" зам.-шефът на жълтите Любомир Дацов.
Надя Панкова

Президент с корона???
Цар и Доган от доста време търсят начин да възродят коалицията си, потвърдиха вчера и от двете централи. Официално обаче и двете страни твърдят, че не преговарят за президентския вот. "Сътрудничим си с ДПС на международно ниво, но засега не сме обсъждали партньорство за изборите", коментира лидерката на НДСВ Христина Христова. Според царисти засега Симеон пази личните си консултации в тайна, за да не нагнетява напрежение в структурите.
Отделно като план Б в ДПС обсъждали дали да не издигнат и собствен кандидат. Номинираният щял да е интелектуалец или професор, гравитиращ около движението, разказаха депутати. Възможно е обаче той да бъде и вътрешен човек в ДПС. Хората на Доган знаели, че нямат шансове за поста, но искали по този начин да демонстрират партийно самочувствие.




Тагове:   булгаристан,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Ще се види по-нататък. Рано е да се ...
24.02.2011 07:20
Ще се види по-нататък.Рано е да се дават мения .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hikari
Категория: Изкуство
Прочетен: 4673893
Постинги: 6284
Коментари: 5529
Гласове: 11796